Noaptea Alba a Galeriilor 2014

Comunicat NAG

Va invitam sa participati la Noaptea Alba a Galeriilor / NAG#8 care va avea loc anul acesta in 23 Mai. Cum anul acesta se anunta mai multe evenimente in aceasta perioada, am dori ca anul acesta sa facem o promovare mai agresiva, de aceea am avea nevoie de confirmarea participarii pana la data 01.03.2014.

Termenul limita pentru trimiterea informatiilor necesare este 20.03.2014, respectarea acestui termen limita ne va permite lansarea site-ului si aplicatiilor in timp util, precum si o activitate comuncare si PR mai sustinuta. Pentru ca suntem convinsi ca va doriti, in aceeasi masura ca si noi, ca evenimentul sa aiba parte de o vizibilitate cat mai mare, va informam ca nerespectarea termenelor limita implica neparticiparea locatiei la eveniment.

urmatoarele informatii in limba romana si limba engleza:
1- numele galeriei / spatiului
2 – persoana contact, telefon + contact oficial (adresa locatiei, site web, adresa mail, telefon)
3 – o imagine reprezentativa pentru galerie / spatiu
4 – statement al galeriei / spatiului
5 – titlul evenimentului / expozitiei propus pentru NAG (daca va fi vernisaj in noaptea respectiva va rog sa imi spuneti acest lucru fiindca va fi subliniat ca „eveniment special NAG”)
6 – artisti participanti / curator (daca este cazul)
7 – imagine reprezentativa a evenimentului (nu un layout ci o imagine care sa poata fi redimensionata pentru pagina din website) + credite imagine (daca este cazul)
8 – statement al evenimentului, detalii despre programul prezentat
9- programul in timpul NAG (recomandam 19h-04h pentru toti participantii NAG)

Multumim si pe curand!


Share

Post Author: 1001arte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *