Baroc urban în Sibiu

                                                                                                             Baroc urban în Sibiu

 

În perioada 10 iulie – 10 august, la Sibiu, se va desfășura evenimentul „Baroc urban”.

 

Călătorii sau oamenii locului sunt invitați să descopere și să fotografieze timp de o lună elemente baroce în orașul Sibiu. Animatori culturali, aflaţi în fiecare weekend în zonele de interes, îmbrăcaţi în costume specifice, îi vor însoți în căutările lor, oferind informaţiile necesare, stimulând şi încurajând posibilii participanți să se înscrie în proiect.

Participanţii caută, fotografiază şi încarcă poza pe www.crispus.ro. Pasionaţii de fotografie vor concura în realizarea celor mai frumoase imagini ale elementelor baroc descoperite, folosindu-și inventivitatea și creativitatea. Premianţii concursului vor fi stabiliţi de către un juriu de specialitate şi vor avea ocazia de a fi câştigătorii unor premii în valoare de peste 1.000 de euro.

Baroc urban vine cu o nouă abordare, care transformă simplul trecător în consumator de cultură, îl implică într-o manieră interactivă, originală și atractivă în redescoperirea Sibiului perioadei baroce, îl invită să exploateze și să (re)creeze epoca în care orașul a fost motorul cultural al Transilvaniei.

Mai multre detalii despre regulamentul concursului, juriul şi locaţiile baroce din Sibiu găsiţi pe www.crispus.ro.

Un eveniment organizat de Crispus, cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri:

Radio România Cultural, Photo Magazine, www.f64.ro, Zile şi Nopţi, BeWhere,Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Profil Cultural, Vali Novacovschi Photography, Exact Media, www.port.ro, www.badorgood.comwww.sibiul.ro, www.cursurifoto.ro, www.1001arte.ro, www.cemerita.ro, www.suita.ro, www.cacofonia.ro, www.furios4you.com, www.brylu.ro, www.adrianbugariu.com,  Future Capital, Old Friends, www.orasulm.eu

Condiții generale

 • Concursul foto este organizat și desfășurat de către ONG Crispus Sibiu
 • Participanții la Concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament oficial al Concursului (” Regulamentul oficial „).
 • Numele concursului este „Baroc Urban”.
 • Perioada de desfășurare: 10.07.2012 – 10.08.2012
 • În concurs pot fi înscrise doar fotografii realizate în Sibiu și care surprind elemente reprezentative perioadei baroce (vezi lista locațiilor propuse)

Dreptul de participare

 • La concurs pot participa toți cei pasionați de fotografie, fără limită de vârstă și indiferent de cetățenie.
 • Participanții pot înscrie în concurs maxim trei fotografii.
 • Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu conținut imoral.
 • Participanții trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în concurs. Organizatorii concursului nu își asumă nici o responsabilitate privind eventuale încălcări ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine în mod exclusiv celui care a trimis fotografia.
 • Trimiterea fotografiilor implică acceptul participantului de a oferi organizatorilor și partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, în format digital și/sau tipărit, fără nici un fel de plată. Eventuala folosire a imaginilor va fi însoțită de menționarea numelui autorului.
 • Fotografiile trebuie încărcate fără ramă și fără să conțină vreun watermark. Rezoluția minimă acceptată este de 1600×1200 pixeli în format jpeg sau jpg.
 • Trimiterea fotografiilor și participarea la concurs presupun că participanții au acceptat în totalitate condițiile prezentului regulament și eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

Jurizare

 • Deși avem și un sistem de jurizare intern în care membri își pot acorda note, clasamentul se va anunța la sfârșitul concursului și va fi stabilit de juriu.
 • Utilizatorii nu vor putea să își voteze propriile poze, ci doar pozele altora.

 

Share

Post Author: 1001arte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *