CANIN FéLIN

Canin Félin: o călătorie iniţiatică într‐un univers fantastic. Cinci fiinţe umane pure învaţă de la un maestru ce înseamnă civilizaţia modernă, jucându‐se cu conceptele de timp, natură, dragoste, distrugere, sex sau artă. Sunt dependenţi unul faţă de celalalt şi creează în final un unic personaj cu o forţă motrice comună: suntem cu toţii rezultatul experienţelor noastre senzoriale.

text: matei visniec
set design: velica panduru
sound design: eugen jebeleanu

GODOT CAFE TEATRU, 14 Blanari, Bucuresti

30 martie ora 20 / 31 martie ora 19.30 / 1 aprilie ora 19.30

Eugen Jebeleanu a beneficiat, pentru realizarea piesei Canin Félin, de o bursă în cadrul programului «Rezidenţe de creaţie » al Institutului Cultural Român de la Paris, în colaborare cu Compagnie 28.


Trei actori romani şi trei francezi încarnează personajele fantastice din Canin Félin: Yann Verburgh, Victoria Răileanu, Vlad Mihu, Codrina Pricopoaia, Aure Rodenbour şi Xavier Debeir‐Lacaille. Scenografia a fost realizată de Velica Panduru.

«Proiectul meu pentru rezidenţa de creatie, « Canin Félin », este un spectacol viu, debarasat de orice element care ar putea restrânge comunicarea şi libertatea relaţiilor umane. El propune descoperirea unui vocabular al mişcarii», spune Jebeleanu.

Share

Post Author: 1001arte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *