Regulamentul (teatru scurt)

Regulament de ordine interioară întru folosinţa a trei coordonatori de proiect, denumit în cele ce urmează „REGULAMENTUL”

Capitolul I
Modalităţi de obţinere a unanimităţii în cadrul procesului decizional pe bază de vot

1. Deciziile se iau întotdeauna cu ajutorul unanimităţii maximale de 3 voturi din 3 posibile, denumită în cele ce urmează „UNANIMITATEA” şi niciodată în absenţa acesteia.

2. În cazul în care unanimitatea maximală de 3 voturi din 3 posibile, denumită iniţial „UNANIMITATEA”, nu poate fi obţinută din cauza unuia dintre cei trei votanţi, votantul găsit vinovat, denumit în cele ce urmează „VINOVATUL”, va fi deposedat de dreptul de vot şi de orice alte drepturi, precum dreptul de a purta barbă. De asemenea, va fi supus oprobriului public şi ras în cap, după caz.

3. În cazul în care unanimitatea maximală de 3 voturi din 3 posibile, denumită iniţial „UNANIMITATEA”, nu poate fi obţinută din cauza a doi dintre cei trei votanţi, votanţii găsiţi vinovaţi, denumiţi în cele ce urmează „VINOVAŢII”, vor fi deposedaţi de dreptul de vot şi de orice alte drepturi, precum dreptul de a purta o discuţie. De asemenea, vor fi supuşi oprobriului public şi arşi pe rug, după caz.

4. În cazul în care unanimitatea maximală de 3 voturi din 3 posibile, denumită iniţial „UNANIMITATEA”, nu poate fi obţinută din cauza a trei dintre cei trei votanţi, votanţii găsiţi vinovaţi, denumiţi în cele ce urmează „VINOVAŢII”, vor fi deposedaţi de dreptul de vot şi de orice alte drepturi, precum dreptul de a purta nume autentic româneşti. De asemenea vor fi supuşi oprobriului public şi traşi pe roată, după caz.

5. În cazul în care nici după aceste proceduri, unanimitatea maximală de 3 voturi din 3 posibile, denumită iniţial „UNANIMITATEA”, nu poate fi obţinută… ei, în acest caz, meştere, (suspină) cei trei coordonatori vor ajunge în situaţia neplăcută de a constata îngustimea spiritului omenesc.

Share

Post Author: Cristian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *